johannamarkbrant.blogg.se

Last Saturday

Publicerad 2014-11-14 11:40:36 i Allmänt,

Förra lördagen så mötte jag upp Malin vid Kings Cross redan kl. 9. Vi hade bestämt oss för att hänga lite och jag skulle få en snabb rundtur av centrala London. Vi började med att gå in i Harry Potter butiken i Kings Cross, det var coolt! Jag gillar ju verkligen Harry Potter så det var så kul att vara inne o butiken och se allt som de hade. 
Detta huset fick jag veta använde de som "utsida" för tågstationen i Harry Potter. Mäktigt värre..


Efter lite rundtur på Leicester Square,
Trafalgar Square 

De röda vallmo-blommorna är för att minnas och hedra de som var med i WW1.

samt en liten park nere vid Themsen som heter Whitehall Gardens, parken var väldigt mysig,

så mötte vi upp ett gäng aupairer för att fira Linneas födelsedag! Vi styrde kosan till Bella Italia. Servitören såg lite chockad ut när vi ville ha ett bord för nio (!) personer men han ställde snabbt ihop några bord till ett långbord åt oss. Jag beställde en supergod smörgås med rostat bröd, avokado, mozzarella, tomater och pesto och drack färskpressad apelsinjuice till det. Fantastiskt gott!
Mums!

Efter brunchen delade vi upp oss på Picadilly Circus, den större delen av gänget gick vidare till Green Park och vi hade med oss lite smått och gott från Pret
Efter det gick vi till Fortnum & Mason, där vi kollade in deras julfönster och i butiken hade de till och med en våning med bara julsaker(!). Det var så fint och man fick faktiskt lite julkänslor.Därifrån tog vi oss till Waterloo Bridge där vi såg de avslutande fyrverkerierna för Bonfire Night/Guy Fawke's Night. De var väldigt fina! En perfekt avslutning på en superrolig dag! 


Lite julbelysningKommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela