johannamarkbrant.blogg.se

Åh vad tröttsamt det är

Publicerad 2015-03-26 20:17:53 i Allmänt,

Det är så tröttsamt när man inte känner sig helt kry. Jag har ingen feber men hela kroppen ömmar, näsan rinner, halsen river och huvudvärken bultar och vägrar lämna mig ifred. Så tråkigt att gå runt som en zombie hela dagen. Blir en tidig kväll för mig och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Snälla sänd mig positiva tankar, det uppskattas! Kram på er.Men vad säger du egentligen?

Publicerad 2015-03-19 11:44:55 i Allmänt,

Alltså barn kan ju säga de mest underbara sakerna! Ibland får de verkligen till det och då kommer det godbitar som dessa;

"I de blommorna bor alla älvor. Du vet de som är uppe på natten och gör i ordning alla blommor så vi kan se hur fina de är på morgonen." - Ja, det är ju en fin tanke. Vet inte hur bekväm jag är med att älvor bor precis utanför mitt fönster men det kunde ju varit värre.

"Jag vill bara gosa lite." - Svaret på frågan "Varför kommer du tillbaka in i köket?"

"Idag i skolan lekte jag bara. Vi lärde oss lite grann men mest lekte vi hela dagen." - Ja vissa har det bra.

"Jag har så bra fantasi! Ibland är den så bra att jag skrämmer mig själv." - Okej, men tur att det bara är fantasier.

"Jag är så exalterad för idag! Vi ska göra roliga saker i skolan och jag har sovit jättebra!" - På tiden att du sovit ordentligt hela natten, blir så mycket lättare för oss i din omgivning då. Glada barn = glada vuxna!

"Bra." - Svaret från min femåring när jag säger att jag ska sitta barnvakt på lördag. Det är ju ett bra svar men när det är det enda hon säger vet jag inte om det är så bra egentligen.

"För att jag rullar runt så mycket när jag sover. Typ sex gånger minst." - Svaret när jag frågar varför hennes hår ser ut som ett fågelbo varje morgon.

Detta var några få yttranden som de slänger ur sig ibland. Som sagt, barn kan då verkligen säga roliga saker!

En annorlunda sak hände i helgen

Publicerad 2015-03-16 13:46:03 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Hur är läget? Jag mår bara fint och har haft en härlig vecka. 

I lördags mötte jag upp Frida för brunch. Vi hamnade efter hennes förslag på Muriel's Kitchen på Leicester. Det var bland det godaste jag ätit hittills!

Efter att ha mött upp Linnea efter lite shopping på Oxford Street, så begav vi oss till en liten tatueringsstudio på en tvärgata och jag kan nu säga att jag har utökat min "samling" av tatueringar. Resultatet:

- För mina älskade "päron", mamma & pappa, jag älskar er.

På kvällen köpte vi tre med oss så goda hamburgare från GBK - Gourmet Burger Kitchen. Alltså, så goda! Vi tog vår mat till kyrkan för finalen av Melodifestivalen. Där träffade vi Alva och Sara som snällt nog tagit platser åt oss också, det var fullsatt! Söndagen blev det lunch med Frida och sen bara vila resten av dagen, välbehövligt. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela