johannamarkbrant.blogg.se

Tjolahopp!

Publicerad 2012-05-18 11:45:38 i Allmänt,

Hej hej! Sitter här i fåtöljen och klurar lite på mitt muntliga föredrag på tisdag. Har bestämt mig för att prata om WWF, som hjälper utrotningshotade djur. Kände att det kanske blir intressant, finns nog mycket att prata om i det området liksom. Just idag ville jag egentligen sola men det ser inte jättevarmt ut så får sitta inne. Längtar som satan till Magaluf, inte långt kvar alls! Måste jobba i sommar, måste måste! Inga pengar alls över, gaahh!!! Jobba jobba jobba! Vill ha massa pengar så jag bara kan dra, vill det nu! Hoppas ni har en trevlig helg, puss och kram!

Hellooo, eller good night maybe..?

Publicerad 2012-05-13 22:17:18 i Allmänt,

Tjena tjena tjena, en låt jag går och nynnar på (Byz ft. Kriss) och en passande hälsningarnas! Sitter nu i soffan och ser på söndagsfilmen på fyran, the last samuraj. Den är ganska bra än så länge, lite mycket våld kanske men det funkar. Idag har jag suttit ute hela dagen, passat på när solen äntligen visar sig! Dock skrivit på en MVG-uppsats men fick mycket färg på axlarna och bröstkorgen samt lite i ansiktet, love! Har längtat efter solen och blå himmel och att kunna sitta ute en hel dag och bara njuta! I helgen har jag jobbat och dömt match, försöker ta alla tillfällen jag kan att få ihop pengar till resan och till allt annat. Går lite trögt med sommarjobb nu, tyvärr... Men det är bara att kämpa på, skam den som ger dig så att säga. Familjen passade även vår lilla going Anton lördag till söndag. Kul att ha vår "lillebror" här och bara leka och mysa. Vi såg på 101 dalmatiner imorse, och jag tackar ju aldrig nej till en Disneyfilm! Grillade även på gårdens gemensamma grill idag, kul när grannar bestämmer att man ska göra saker ihop! Ska nu lägga mig i sängen och nana, supertrött! Hare gött haj!

Oops I did it again

Publicerad 2012-05-09 22:12:23 i Allmänt,

Nu får jag skämmas, har ju inte skrivit på en hel månad. Har inte känt att jag har haft något att skriva om, alldeles för lite inspiration. Idag har jag iallafall varit på Överby och kikat på avslutningskläder till syrrorna, de kommer bli mycket snygga kan jag lova! Provade även massa skor, love på dessa och två par till jag provade!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela