johannamarkbrant.blogg.se

Så nära hemma man kan komma

Publicerad 2015-08-19 20:39:54 i Allmänt,

Brighton. Denna underbara kuststad som med sin havslukt, sina måsar och sin vackra strand har blivit lite "hemma fast borta". Trots att jag (tyvärr) bara vara där en gång så påminde den mycket om hemma. Mest av allt var det ju havet som gjorde det. Jag, Alva och Frida hade som första uppdrag när vi gick av tåget vid ca halv tio att "Havet! Vi måste till havet!" Sagt och gjort, ju närmare vi kom desto ivrigare blev vi! Det är något som är så lugnande vid havet. Bor man själv på kusten så är det liksom en del av en tror jag, havet bara är du. Efter att ha tagit av oss skorna så stod vi länge nere i vattenbrynet och bara njöt. Allt var plötsligt fridfullt och det kändes som om vi var på semester! Vi åt bara inte det klassiska, fish & chips och donuts, utan passade på att testa fyra olika drinkar på fyra olika ställen - är det semester så är det! En helt fantastisk dag som spenderas på bästa sätt - underbara vänner och mycket skratt!P.s. De tre sista bilderna har jag snott bara sådär av Frida. Jag hade snott bilder av Alva också men hon har inte lagt ut några än... Ni får för min del gärna pusha henne lite! (Alva, du vet att jag tycker om dig). D.s.

Skräckblandad förtjusning

Publicerad 2015-08-10 22:45:39 i Allmänt,

I lördags var det dags för en sådan där typisk "när du är i London borde du göra det här"-grej. Det var dags för ett besök på Madame Tussaud's. Jag och Frida hade bokat biljetter och vi möttes upp utanför, bland väldigt många andra. Jag som tycker att dockor är lite smått obehagliga var lite skeptisk till det här med verklighetstrogna dockor (vilket syns på de första bilderna) men efter ett tag så gick det lättare. Var väldigt kul att ha gjort det i alla fall!
 

Blir mest bilder i detta inlägget men så kan det vara ibland! På söndagen såg jag Frida och Alva den nya Fantastic 4 filmen. Jag tyckte den var bra och en bra remake av originalen. Idag har jag och kidsen hunnit med ett besök i parken och vi byggde en koja där vi läste och berättade sagor.
 
 

En mysig helg

Publicerad 2015-08-02 23:08:50 i Allmänt,

Hej alla glada! Hoppas ni mår bra! Jag mår jättebra men är lite trött efter en lång jobbvecka och en fullspäckad men underbar helg. På fredagskvällen mötte jag upp Hanna i Muswell Hill. Det ligger väldigt nära där jag bor och hon och hennes syster har precis flyttat dit. Vi åt middag och drack både öl, Pimm's och cider.
 
På lördagen mötte jag upp Alva och Frida vid Oxford Circus där vi gick, efter mycket om och men och köpte lunch och satte oss i en liten park för att äta den. Vi gick sen vidare för det egentliga målet för dagen - att hyra cykel och cykla runt i Hyde Park. Det var så mysigt och jag var löjligt lycklig över att få cykla. Har nog inte gjort det på minst två år. Det var så kul och ledde till många skratt!


Hon pekar faktiskt inte finger utan hon gör tummen upp...Säger hon i alla fall.

Som sagt - löjligt lycklig!

Vad jag gillar denna tjejen alltså.

Och denna tjejen med.

Vi turades alla om att cykla först för att ta en bild av alla tre, jag misslyckades ju då det var många som gick och cyklade åt andra hållet just då. Men på något sätt tycker jag att bilden sammanfattar erfarenheten - lite luddig, suddig och extremt fnissig.

På kvällen efter att Alva åkt hem och Hanna mött upp mig och Frida åkte vi mot nästa äventyr för dagen - Pillow Cinema! Uppe på ett rooftop(hustak) satte man sig i en sackosäck, tog på sig hörlurar och såg på film. Alltså bio på ett hustak! Var otroligt mysigt och verkligen en upplevelse!

 
Idag har jag och Frida varit och shoppat på Westfield som är ett väldigt stort köpcenter. Fick med mig en del saker hem och fick även testat på Byron's Burger vilket var så gott! Hamburgare är verkligen min favorit!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela