johannamarkbrant.blogg.se

You already know you're gonna love it

Publicerad 2015-02-22 10:52:54 i Allmänt,

Och som vi älskade den! Jag, Frida, Maren och Lisa bestämde lite hastigt och lustigt att vi ville se Mamma Mia. Så igår bar det i väg för jakt på biljetter. Den var så underbart bra! Man fick sådana riktiga lyckokänslor i hela kroppen och den leverade från början till slut. Helt underbart! Svårt att beskriva hur bra vi tyckte att den var. Vi tog oss sedan därifrån vidare till svenska kyrkan där det vankades mello. En väldigt härlig lördag!Maren har en polaroidkamera, så coolt!


Foto på ett foto på ett foto.Om man ska se någon musikal här i London, så får jag nog säga att Mamma Mia är ett hett tips!

Känn dig som hemma

Publicerad 2015-02-17 10:42:54 i Allmänt,

Och det gjorde jag sannerligen när familjen var på besök här i London! Jag glömde dock ta kort de första dagarna men skärpte till mig så några bilder blev det. Vi har gått runt mycket (läs: mycket) och sett en hel del! Så härligt att ha haft dem här! 

Blev visst bara bilder på söndagen... Nåja, Royal Albert Hall och Harrods.


Det är kinesiskt nyår så på Harrods kunde man hänga upp handskrivna meddelanden med lyckönskningar för antingen sig själv eller andra.Min nya vän

Publicerad 2015-02-06 10:00:00 i Allmänt,

Ben är min nya vän. Han är ganska mycket längre än mig och pratar bara sådär en gång i timmen men jag gillar honom ändå.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela