johannamarkbrant.blogg.se

Jul

Publicerad 2012-12-28 12:54:55 i Allmänt,

God Jul! Hoppas alla hade en underbar jul tillsammans med nära och kära. Jag var med familjen i Ulricehamn för att fira med mammas sida av släkten. Supermysigt med bland annat uppesittar bingo och självklart god mat! Toppenbra julklappar också! Tog tyvärr inte så många bilder, men fick med den gulliga "skyddsängeln" i alla fall.På annandagen var jag på mellandagsrean med syrrorna. Fick med mig lite smått och gott hem!
 
 

Jullovsmys!

Publicerad 2012-12-20 14:23:02 i

Ligger i soffan under världens bästa duntäcke och ska kolla på "Mamma Mia". Har inte sett den på jättelänge så jag och Matilda lär väl sjunga med i alla låtar... Mysfaktor på hög nivå helt enkelt!

12-12-15 & Lilljul

Publicerad 2012-12-16 12:16:08 i Allmänt,

Igår firade min familj och släkt på pappas sida vad vi kallar "lilljul". Basically är det att om vi inte firar den "riktiga" julen i hop så firar vi tillsammans någon vecka innan med god mat, skratt och självklart julklappsleken. Tyvärr så la jag ifrån mig mobilen under kvällen så det blev inte så många bilder från kvällen. Men jag, minsta systern och kusinerna gjorde en superfin ljuslykta och en väldigt fin snögubbe som av någon anledning fick namnet "Sven-Åke".
Snygga "Sven-Åke"!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela