johannamarkbrant.blogg.se

My Crib

Publicerad 2014-11-26 14:09:29 i Allmänt,

Eller i alla fall mitt krypin. Fast med tanke på dess storlek så får man nog säga rum. Ljust, högt till tak och stora fönster, det passar mig perfekt!


Såhär ser det ut direkt när man öppnar dörren.

Vrider man sen lite på huvudet åt höger så ser man resten av de stora fönstren.

Älskar att de släpper in så mycket ljus!

En av de två stora garderoberna. Denna används av familjen.

En liten "pall" som jag mest använder till att lägga kläder på.

Den andra garderoben. Denna använder jag. Bredvid sängen är ett av de två nattduksborden.

Min stora säng. Har verkligen vant mig i att sova i en King-size...


Det andra nattduksbordet som inte bara används för avlastning. Fick med mig en bild på min familj hemifrån som fick en hedersplats!

Hoppas du gillade att se hur mitt egna "område" ser ut. Väldigt skönt att ibland kunna gå iväg och stänga dörren bakom sig. Alla behöver det... Nu ska jag fortsätta med lite hushållsarbete som jag har. Vi hörs!

Walking In A Winter Wonderland

Publicerad 2014-11-23 19:20:02 i Allmänt,

Min helg började fantastiskt bra! På fredagskvällen var det dags att se The Hunger Games - Mockinjay pt. 1. Jag, Malin, Emma och Lisa var för ca två veckor sen på världspremiären av den på Leicester Square. Dock utan att se några kändisar då vi kom för efter de hade gått på röda mattan. Men ändå väldigt coolt att veta att de satt därinne i biosalongen inte långt ifrån oss.Så i fredags såg vi filmen. Samma gäng plus Johanna, en aupair-tjej från Tyskland. Jag tyckte den var väldigt bra! Jag gillar väldigt många av skådespelarna och gick in med höga förväntningar. Jag blev inte besviken! För er, precis som jag, som inte har läst böckerna (än), you're in for a BIG surprise. 

Lördagen fortsatte med aupair-äventyr! Denna gången med ett Winter Wonderland i Hyde Park


Ett ord, wow! De hade verkligen gått all in. Det var jullåtar, lampor, karuseller, julljus, god mat, isrink med mycket mera.Emma & Malin framför chokladfontänernaJulkänslorna var på hög nivå! Det ända som saknades för mig var lite snö och kyla. Malin prövade lyckan i ett bollkastningsspel men det blev bara "nära" som bäst.


Idag var vi tillbaka på Svenska kyrkans julmarknad för lite mer julshopping. Det var lika mysigt idag som det var i torsdags. Jag mötte upp Emma, Johanna, Malin och Lisa för lite söndagsmys bland alla svenska tomtar och lussebullar. En väldigt bra helg helt enkelt.

That's Christmas To Me

Publicerad 2014-11-21 15:14:16 i Allmänt,

Igår åkte jag in till Svenska kyrkan och träffade Malin, Lisa, Linnea och Amanda. Det var julmarknad och det var verkligen så mysigt! Det spelades jullåtar live och det luktade så gott av glögg och pepparkakor! Vart vi än tittade så var det fina julsaker. 
Vi kunde peka ut saker och säga "åh min farmor har en sån!" Eller "mormor har exakt den saken".

De sålde till och med svenskt godis! Långa blickar mot det bordet kan jag ju säga! 

Allt som allt så var det en väldigt mysig torsdag! Väldigt kul att åka in till stan på en vardag och se hur det ser ut då.

Ikväll ska jag och några aupair tjejer gå och se Mockinjay, har höga förväntningar!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela