johannamarkbrant.blogg.se

Hej igen!

Publicerad 2012-09-18 23:08:06 i Allmänt,

Wow! Orkar inte ens kolla på hur länge sen det var sen jag gjorde mitt senaste inlägg. Har inte riktigt orkat med + har väl liksom "glömt bort" att bloggen ens fanns. Ska inte kalla det att jag inte haft någon "inspiration" utan mer att  jag helt enkelt inte brytt mig... Lite som när jag ska skriva facebook-statusar, jag börjar skriva och sen bara vem fan bryr sig om vad jag har för mig/tänker göra/har gjort osv osv. De som bryr sig får reda på det ändå och de som inte bryr sig behöver ju inte få veta det då. Lite hur jag ser på det!
 
Och allt som har hänt sen jag bloggade sist är alldeles för mycket att samanfatta, och allt kommer jag inte ens ihåg... Men lite snabbt bara:
* En vecka i Magaluf med Susanna (magiskt bra)
* Fyra veckors sommarjobb på ett ålderdomshem (mindre bra, men gött med lön)
* En långhelg i sommerstugan (och ett besök på Gekås i Ullared)
* Fantastiska utgångar med underbara människor (och mycket god dricka)
* Fått veta att jag ska göra fem veckors praktik i Italien (ärligt, hur underbart låter det inte?)
 
Och massa mer underbart bra som lett fram till mitt sista år på gymnasiet. OMFG, DAFUQ och allt vad det heter! Hur hände detta? När blev jag så gammal? Det känns verkligen helt otroligt konstigt att ta studenten om bara nio (!) månader! Ska beställa min studentmössa i helgen, paniiik! Nej nej, det blir säkert bra...
 
Tittade btw på Svenska Hollywoodfruar förut, gillar alla mycket men vem fan tror hon Gunilla Persson att hon är?!  Idag kläckte hon ur sig att "jag är ju ganska känd i Sverige" Jag bara "whait, whaaaaaat?" Ärligt talat nu, innan hon var med i Hollywoodfruarna så visste jag inte vem hon var. Inte den blekaste aning faktiskt. Jävla satkärring, så sjukt hemsk och så jävla självcentrerad, hybris någon? Kollade även på Breaking News efter det, grymt sköna snubbar Filip och Fredrik alltså, gillar dem skarpt! 
 
Ska nu fortsätta med att kolla roliga klipp på youtube!
God natt och många pussar och kramar!
 
Lite härliga sommarbilder!
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela