johannamarkbrant.blogg.se

När våren kommer samlas au pairerna

Publicerad 2015-03-11 15:51:30 i Allmänt,

Här var det inte skrivet något på ett tag. Anledningen: Jag var hemma på semester och när jag kom tillbaka har inget intressant hänt. Gick ju direkt på jobbvecka igen så vardagen har rullat på. Men när vädret är som det är så är det helt okej! Våren har kommit till London och det är så underbart som det låter!
 
I lördags var vi ett helt gäng au pairer som träffades vid Notting Hill Gate för att gå till Portobello Market. Kan ni tänka er att hela fjorton (FJORTON) au pairer möttes upp. Mestadels svenskor men även tyskor kände för att komma ut i staden. Vi hade extrem tur med vädret, soligt och faktiskt varmt (över 10 grader). Själva Portobello Market var väl sådär kul, det absolut bästa var crepés med nutella.
 
Malin, jag, Johanna och Linnea.
Foto av Lisa (tror jag, så många bilder togs så det är lite svårt att hålla reda på alla)

Vi gick från marknaden till den berömda (för de flesta) blå dörren. För er som inte vet, den är känd från filmen Notting Hill. Den behövde ju självklart fotas!
 
 

Därifrån gick vi ett jättemysigt promenadstråk, Little Venice. Det var så mysigt att gå där i solen med alla härliga tjejer och bara njuta va att vara lediga och av solskenet.
 

Vi bestämde oss för att en picknick i Hyde Park var det enda rätta i solen så efter att ha handlat på oss lite frukt och diverse godsaker satte vi oss bland många andra och bara njöt.
 

Dagen avslutades med delar av gänget för att se mellon. Fler sådana här dagar tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela